"I see a red door and I want to paint it black"

Jag avundas Svart, Svart är underbart;

Svart är hela anledning till min odugliga, fjantiga existens som förövrigt inte betyder något alls.

Jag vill ha svart.

MSN

Det är tisdag idag.
Det är höstdagsjämning och vädret som hittills har vart riktigt fint sen skolan började tog helt passande en akut vändning och det blev kallt, blött, regnigt, blåsigt.

Jag gillar inte hösten, allt är dött.

Min HÖSTkväll består i alla fall av att sitta inne på mitt rum vid datorn, (vilket är det enda jag gör hemma nu sen vi skaffade trådlöst internet förra veckan!)

Huvudämnet idag är chat med VINCENT på msn.

MSN one



Jag längtar fortfarande efter min doctor Martens som ligger hemma hos min farbror, där ligger även mina converse (specialgjorda svarta converse ni vet?, helsvarta, inklusive märket?) och en klänning.  Får dom om 2 lååånga veckor.

jag vill faktiskt ha lite feedback nu, för jag har i princip BARA laddat upp en massa blogg inlägg utan några som helst kommentarer!

+ fråga; Jag tycker det känns som om den här bloggen börjar bli lite för likt "blondinbella"; "heeeeej bloooggen, idag har jag *tugga tugga tugga, tjat, tjat, tjat, gnägg, gnägg, gnägg*" stuket, har jag rätt?, eller är det nån tanke som bara existerar i mitt huvud?

FEEDBACK!

mååhmåååh!

min mormor är vacker!moooormoooor

Sick.

Mitt liv består just nu av ett evigt rännande - SKRIKANDES efter kleeneX, Pillerätandet (penicillin), brustabletter (15 tabletter i ett glas vatten OMGÅENDE, SAMTIDIGT!!!), inandning av insulinet in das inhalator.
Hostandes, snytandes, rinnande näsa etc.

ja, ni fattar poängen!

jag är alltså sjuk, ett monster med rethosta, lidandes av att veta att en till ciggarett INTE skadar (när det gör så ont i halsen att jag tror jag dör varje gång jag drar in ett bloss!), bihålsinflammation är inte så jävla nice.

Befann mig i skolan i 15 minuter idag runt 17.00 för att hämta hem i princip alla skolböcker jag äger för att läsa så jag inte hamnar efter mer än vad jag redan är.

nu tror jag att jag ska dricka varm oboy och glo på idol!

jag är hungrig också om nån undrar!

Regina Spektor - Oedipus

Alltså om ni undrar så är rubriken är en låt.


Jag är lycklig, eller?
Jo det borde jag va, jag har ett par underbara föräldrar (för det mesta) som skämmer bort mig med saker till 1000! Men ändå så blir jag inte tilfredsställd.

Jag har en pojkvän, som jag älskar över allt annat, och om jag inte hade honom hade jag bara suttit på mitt rum varje dag, fotat, suttit vid datorn, skrivit texter och lyssnat på musik! Varje dag, heeeeela tiden...

Faktiskt.

Ni har väl nog redan fattat att jag i princip inte hatar folk, jag gillar likgiltighet.
Det finns 2 på hela jorden jag hatar i benämningen HATAR!

en jag inte nämner här, och VICTORIA GUNNARSSON

(och ja, för er som är tröga; Det är JAG!)

Jag är aldrig nöjd, hittar aldrig nåt bra med mig själv.
Men av allt jag har, som förövrigt är mycket mer än hälften av vad andra får,
så sabbar jag mitt liv med cigg, godis, självömkan, och dålig självkänsla.
Fast jag egentligen borde vara lycklig.


Faktiskt.

RSS 2.0